IMG_2501-lite

Elevene ved Tvedestrand og Åmli Videregående Skole skal i år arbeide for vannprosjektet “Gi vann til skoler”. Et samarbeid med Yme og tusenvis av skoleungdom i Norge og Kongo Brazzaville.

Elevene ved Tvedestrand og Åmli Videregående Skole ønsker å lære om viktigheten av vann. Første uken i juni skal første trinn i Åmli, Holt og Tvedestrand delta på en workshop hos Yme på Ubergsmoen. Rundt 150 elever skal delta over en hel uke.

Der skal de få i oppgave å sørge for rent drikkevann til en flyktningeleir. Dette blir matematikk i praksis! Mange spennende og lærerike oppgaver venter.

6. og 13. juni skal elevene ut i arbeid for å tjene penger til prosjektet.Vi ber derfor med dette om at bedriftene i østregionen vil se verdien i dette arbeidet og ta imot elevene som henvender seg med åpne armer. De ber om et honorar på minimum kr 300 for sin tid og hjelp.
Slik ønsker de å bidra til en bedre verden for flere.

holt

 

English