DSC_6486-web

Yme inviterte lørdag til «en smak av Yme», med vakker vokal og eksotisk mat på Vegarheim Kulturhus.

– Vi ønsker å presentere arbeidet vårt, slik at folk kan bli bedre kjent med hvordan vi jobber, og hva vi får til, forteller informasjonsansvarlig i Yme, Wenche Eimhjellen.

DSC_6493-web

Yme-venn Kjell Inge Torgersen er en ordkunstner av rang.

Mange hadde tatt turen til Vegarheim lørdagskvelden, og mellom foredragene fra feltarbeid i Afrika var det mange fine musikkinnslag. Kjell Inge Torgersen fra Stavanger, er Yme-venn. – Jeg er så utrolig stolt av å være med på dette, sa han. Jeg er fast giver hos Yme, og jeg oppfordrer alle til å gi en sum i måneden istedet for en slant i ny og ne. Slik får de en forutsigbarhet i pengestrømmen og kan fokusere enda mer på det flotte prosjektarbeidet, avslutter han sin lille intimkonsert fra scenen.
Julie Guddal sang seg inn i alles hjerter med sanger som All of me, Make you feel my love og avslutter med en fantastisk versjon av Ave Maria akkompagnert av selveste ordfører Kjetil Torp på tangenter. Julie deltok i sommer på Ymes vannverksted sammen med 160 andre elever fra Tvedestrand og Åmli videregående skole. – Jeg vet hvor viktig jobb Yme gjør, og jeg lærte mye om vann. Det gøyeste var boringen, sier hun.
Uppstad & Waade og Vegår Vocale hadde også innslag, og alle stilte gratis opp denne kvelden til inntekt for vannprosjektene til Yme.

DSC_6497-web

Melankomikkens mestre: Uppstad & Waade. Begge har et nært forhold til Kongo.

Innvandrerne på Vegårshei hadde laget fingermat og gjestene kunne smake på retter fra Armenia, Azarbeijan, Seribia, Eritrea, Holland og Kina.

Totalt innbrakte kvelden 14 000 kroner som skal gå til brønn og rent drikkevann for skoler i Kongo-Brazzaville.

YME1-web

Vegår Vocale

DSC_6463-web

Et fullsatt Vegarheim fikk høre mye om arbeidet til Yme fra felten denne kvelden

 

Ordfører Kjetil Torp på tangenter og Lars Marius Dalane på bass.

Ordfører Kjetil Torp på tangenter og Lars Marius Dalane på bass.

 

 

English